INFO

Tigerlily online

Welkom bij de online versie van Fashion & lifestyle boutique Tigerlily op een van de mooiste plekjes in het centrum van Eindhoven, hoekje kerstraat/Wal. Dagelijks worden er mooie nieuwe items online geplaatst die we normaal alleen in onze winkel "live" aan je presenteren. Wij nodigen jou van harte uit om een kijkje te nemen in onze online SHOP. Heb je vragen over een product of wil je een bestelling plaatsen en lukt dat niet bel me dan op: nul zes twee acht zeven een acht twee nul twee. Wij helpen je graag verder.

De voorraden kunnen afwijken omdat de voorraad handmatig wordt bijgehouden. Heb je iets besteld wat niet meer op voorraad is dan bellen we je altijd en krijg je natuurlijk een ander product of je geld terug.  Op instagramfacebook  en op deze site onder FOTO'S zie je hoe onze collectie gedragen kan worden en krijg je een idee van onze stijl. Zie je iets op instagram en nog niet op de webshop stuur dan een berichtje via instagram of bel ons. 

 

Algemene voorwaarden

Retourneren & Ruilen

Toch niet het juiste gekozen? Niet afgeprijsde items kun je binnen deze 14 dagen een retour door een mail te sturen naar info@tiger-lily.nl. Na retourmelden moet het product binnen 14 dagen door Tiger Lily ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van jezelf. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product voorzien van kaartjes moet in de originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd aan Tiger Lily, Kerkstraat 17, 5611 GH Eindhoven. Vermeld altijd je ordernummer en naam op een bijgevoegd kaartje.

Sterk afgeprijsde artikelen, of artikelen in een actie periode kunnen niet worden geruild of geretourneerd. 

Retour gestuurde producten worden niet teruggenomen indien:
1) Ze gedragen zijn; 2) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen; 3) Geen kaartjes meer hebben; 4) De verpakking beschadigd is.

Je kunt het artikel dat je wil ruilen, binnen 14 dagen retour melden door een mail te sturen naar info@tiger-lily.nl. Na retourmelden moet het product binnen 7 dagen door Tiger Lily ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd aan Tiger Lily, Kerkstraat 17, 5611 GH Eindhoven. Vermeld altijd je ordernummer op de buitenzijde en stop een kopie van je factuur in het pakket.

Retour gestuurde producten worden niet teruggenomen indien:
a) Ze gedragen zijn;
b) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen; Met het tegoed kun je verder winkelen en afrekenen. Zodra we het retourpakket van je ontvangen hebben, sturen wij de nieuwe bestelling toe. De verzendkosten van deze zending zijn voor onze rekening.

Na ontvangst van het product wordt het artikel omgeruild en naar je terug gestuurd of wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort op je rekening. Dit geldt niet voor de verzendkosten.

Garantie

Wij doen ons uiterste best om alleen kwalitatief goede producten aan te bieden in onze webshop. Je krijgt geen garantie op je aankopen. Indien je een klacht hebt, stuur een mail naar info@tiger-lily.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en je klacht. Wij nemen hierover contact met je op.

Privacy

Als je een bestelling plaatst dan hebben wij de volgende gegevens nodig: je naam, je emailadres, je telefoonnummer, je factuur - en verzendadres. Je gegevens worden alleen gebruikt door Tiger Lily en webshop partners van Tiger Lily en zullen verder niet zonder je toestemming doorgegeven worden aan derden.